Eurovision 2018

#ESC2018 Mini rezumatul zilei cu Bogdan #Ziua8

France Andres Putting

France 2018 Courtesy of eurovision.tv – Andres Putting

Da, stiu, ziua nu s-a incheiat – pentru ca urmeaza Blue Carpet (Ceremonia de Deschidere) – dar repetitiile pentru Big5 plus tara gazda s-au incheiat 🙂

Azi au repetat: Portugalia, UK, Spania, Germania, Franta si Italia (n-am sa scriu despre repetitiile extra pentru ca ma grabesc sa ajung la Blue Carpet).

Impresiile pozitive pentru ziua de azi.

Bulina verde dau pentru UK. SuRie se uita cand trebuie spre camera de filmat, arata bine si a cantat bine. A fost un plus fata de prima repetitie si ma astept ca sa fie mai sus in clasament decat ii e prezis in prezent.

O bulinuta verde primeste si Spania. Recunosc ca nu-s un mare fan al acestui cantec pe care Spania ni-l serveste cu doua cuburi de zahar, miere si sirop de ciocolata, DAR azi a fost mult mai bine fata de ce am vazut prima data. Costumatia a fost frumoasa si eleganta – m-a dus cu gandul la Frumoasa si Bestia. Cu siguranta Spania nu v-a fi ultima in clasament anul acesta.

Bulinuta verde acord si pentru Germania, dar strict pentru vocea lui Michael. Mi-as fi dorit o grafica mai simplista, dar s-ar putea sa functioneze si viziunea lor.

Azi sunt foarte darnic asa ca mai acord o bulinuta verde Frantei. Sper ca mesajul lor despre salvarea unui copil refugiat sa poata fi inteles si de publicul care nu vorbeste si nu intelege Franceza. Pentru ca pentru acestia, cantecul va fi despre “Multumesc, Multumesc” …

Bulinuta “ce-i prea mult nu-i sanatos” o primeste Italia – pentru ca ne-a prezentat un lyric video (videoclip cu versuri) in mai multe limbi.  Facand asta, cantecul si-a pierdut din farmec. Cantecul este oricum incarcat cu foarte foarte multe versuri. Cu versuri in alte limbi pe ecran devine si mai incarcat. Vom vedea… sper sa fie bine, pentru ca mie imi place melodia lor.

Ne grabim sa plecam spre Ceremonia de Deschire. O sa facem si live daca tine wi-fi-ul asa ca nu uitati sa dati o ocheada si pe pagina noastra de facebook.

See you!

Autor: Bogdan-Stefan Fedeles

Sursa: Eurovision Ireland, Eurovision.tv

Tell Us What You Think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s